Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Προσωρινά αποτελέσματα επιλογής ωφελουμένων στο Πρόγραμμα «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Προσωρινά αποτελέσματα επιλογής ωφελουμένων στο Πρόγραμμα «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας

Ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα της διαδικασίας επιλογής των άμεσα ωφελουμένων, μετά από σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο  πρόγραμμα «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Αγ. Αναργύρων – Καματερού και Φυλής- ΝΟΣΤΟΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» που υλοποιείται με τη σύμπραξη της Ε. Κ. ΠΟ. Σ. Π. Ο «ΝΟΣΤΟΣ» και της Εργοερευνητικής με τους Δήμους Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Φυλής.
Οι σχετικοί πίνακες περιλαμβάνουν την κατάταξη ανά δομή (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Παροχή Συσσιτίου, Δημοτικός Λαχανόκηπος) και θα οριστικοποιηθούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ενστάσεων.
Οι υποψήφιοι που κατέθεσαν σχετική αίτηση μπορούν να αναζητήσουν τα αποτελέσματα με βάση τον προσωπικό ΑΜΚΑ. Διευκρινίζεται ότι οι επιλαχόντες θα καλύψουν κενές θέσεις  με βάση την προτίμηση που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.
Ένσταση κατά των αποτελεσμάτων μπορεί να γίνει μέσα σε  τρείς (3) εργάσιμες ημέρες, από την  ημέρα της ανάρτησής τους στο διαδίκτυο. Η ένσταση κατατίθεται στο Γραφείο Διαμεσολάβησης, Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 160 & Κλεισούρας, Άγιοι Ανάργυροι και Νικ. Καμπόλη 31, Άνω Λιόσια (Δ. Φυλής) από 10:00 ως 14:00.
Με την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν από τις υπηρεσίες του προγράμματος για τα επόμενα βήματα. Όλοι οι πίνακες βρίσκονται και στην ιστοσελίδα του φορέα (www.nostos.org.gr).





 

Ε.Κ.Πο.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ.
Μη Κυβερνητική Οργάνωση κατά του Κοινωνικού Αποκλεισμού και της Ανεργίας

Η Εταιρεία Κοινωνικής και Πολιτιστικής Στήριξης Παλιννοστούντων Ομογενών (Ε.Κ.Πο.Σ.Π.Ο.) «Νόστος» ιδρύθηκε το 1995 από την Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων Νότιας Ελλάδος και τοπικούς ποντιακούς συλλόγους
Στην ιστοσελίδα της Ε.Κ.Πο.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ (www.nostos.org.gr) μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις, τα προγράμματα που υλοποιεί και τους τομείς που μπορεί να σας βοηθήσει.
 Συγκεντρώνει...
...παιδικές τροφές, βρεφικά γάλατα και πάνες για τον Ξενώνα Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο.
...είδη παντοπωλείου, προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας για τις ανάγκες του Συσσιτίου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου στις Αχαρνές, στους Αγίους Αναργύρους-Καματερό και Φυλή.
...επιτραπέζια παιχνίδια (σκάκι, Monopoly κ.λπ.) αλλά και πάζλ για όλες της ηλικίες
Aν θέλετε και μπορείτε να βοηθήσετε επικοινωνήστε με την Ε.Κ.Πο.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ.
 για να καταγραφεί η προσφορά σας και να λάβετε απόδειξη


Η Κοινωνική Υπηρεσία της Ε.Κ.Πο.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00π.μ. έως 9:00μ.μ.
Τα γραφεία βρίσκονται στην συμβολή των οδών Μετσόβου & Νοταρά στα Εξάρχεια (Πίσω από το Αρχαιολογικό Μουσείο)
Τηλέφωνα:210 8815310
                    210 5225486
Fax:            210 5221950



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.