Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης κάθε Σάββατο... περνάμε καλά
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης κάθε Σάββατο... περνάμε καλά


Από τον Οκτώβριο έως το Μάιο κάθε Σάββατο πραγματοποιείται στο ΜΚΤ ψυχαγωγικό-εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωριμία με τα εκθέματα του μουσείου, εργαστήρια, θεατρικά παιχνίδια και διάφορες άλλες παιδαγωγικές δραστηριότητες που προσφέρουν πλήθος ερεθισμάτων και γνώσεων στους μικρούς μας φίλους.
 
Το Πρόγραμμα του Σαββάτου ξεκίνησε το 1986 με πρωτοβουλία της εκπαιδευτικού Σοφίας Γιαλουράκη και συνεχίζει να λειτουργεί με τεράστια επιτυχία μέχρι σήμερα. Το καλοκαίρι του 2006 η Σοφία Γιαλουράκη αποσύρθηκε μετά από μια εικοσαετία διαρκούς δημιουργικής επαφής με τα παιδιά και το έργο της συνεχίζουν νέοι συνεργάτες.

Κάθε Σάββατο από τον Οκτώβριο έως τον Μάιο, παιδιά 5-12 ετών γνωρίζουν τον κόσμο του Μουσείου με φαντασία και δημιουργικότητα μέσα από:
  • εργαστήρια ζωγραφικής
  • εργαστήρια  χειροτεχνίας και κατασκευών
  • παραμύθια 
  • παρουσίαση βιβλίων  
  • εργαστήριο για γονείς
Για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων επισκεφθείτε το www.cycladic.gr ή γραφτείτε στο e-newsletter του Μουσείου.
 

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.