Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων, φαρμάκων & ειδών πρώτης ανάγκης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων, φαρμάκων & ειδών πρώτης ανάγκης

Με αφορμή την 17η Οκτωβρίου, Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας καλούμε όλους εσάς να επισκεφθείτε τις Κοινωνικές Δομές Αμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας για να προσφέρετε τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης.
Στα πλαίσια του Εθνικού Δικτύου Αμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης λειτουργούν ήδη σε 66 Δήμους της χώρας:
  • 48 Κοινωνικά Παντοπωλεία, 
  • 41 Κοινωνικά Φαρμακεία, 
  • 28 Δημοτικούς Λαχανόκηπους, 
  • 38 Δομές Παροχής Συσσιτίων, 
  • 38 Τράπεζες Χρόνου, 
  • 44 Γραφεία Διαμεσολάβησης, 
  • 13 Κέντρα Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων 
  • & 6 Υπνωτήρια.
Καλέστε στο 801 11 22 444 και ενημερωθείτε σχετικά με τις Κοινωνικές Δομές στις οποίες μπορείτε να προσφέρετε τα είδη που επιθυμείτε ή επισκεφθείτε το www.koinoniasos.gr και εντοπίστε στην ενότητα χάρτης Δομών τις πλησιέστερες Κοινωνικές Δομές που σας εξυπηρετούν.
Ελπίζουμε να αγκαλιάσετε την προσπάθεια και να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας προσφέροντας με σεβασμό και αξιοπρέπεια στήριξη σε όσους έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

                    Ξέρουμε ότι ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! Κάνε την ΣΚΕΨΗ σου ΠΡΑΞΗ!
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.