Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Mουσικοθεατρική παράσταση "με αγάπη... Μάγια Μελάγια"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Mουσικοθεατρική παράσταση "με αγάπη... Μάγια Μελάγια"

Ο Δήμος Χαϊδαρίου σας προσκαλεί την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, να παρακολουθήσετε την μουσικοθεατρική παράσταση «Με αγάπη… Μάγια Μελάγια», ένα έργο του συγγραφέα Γιώργου Βασιλειάδη με πρωταγωνίστρια την Μίνα Χειμώνα.
Πρόκειται για μια παράσταση που ζωντανεύει το μύθο της τραγουδίστριας Μάγιας Μελάγια, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Δημήτρη Χαλιώτη.
Ένα έργο αφιερωμένο στην ζωή της ερμηνεύτριας που σημάδεψε το μεταπολεμικό τραγούδι, έναν μονόλογο που εμπλουτίζεται από τραγούδια που φέρουν την υπογραφή των Μωράκη, Χιώτη, Σουγιούλ και Μουζάκη.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.