Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Χαϊδαρίου : Καθαρίζουμε την πόλη μας, Κυριακή 19 Οκτωβρίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

Δήμος Χαϊδαρίου : Καθαρίζουμε την πόλη μας, Κυριακή 19 Οκτωβρίου

Στα πλαίσια του αγώνα και της διεκδίκησης μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματος της καθαριότητας στο Δήμο μας με δεδομένες τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και μηχανικό εξοπλισμό στον τομέα αυτό και μέχρι να ολοκληρωθούν οι προσπάθειες μας για να βελτιωθούν οι συνθήκες της καθαριότητας της περιοχή μας
Καλούμε Φορείς, Συλλόγους Γονέων, Αθλητικούς & Πολιτιστικούς Συλλόγους, σε «εθελοντική» καθαριότητα, την Κυριακή 19/10/2014.
Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις 10π.μ. στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου και 10:30 π.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας (Γ.Παπανδρέου) στο Δάσος.
Όσοι συμπολίτες μας έχουν την δυνατότητα να έχουν μαζί τους υλικά και εργαλεία καθαριότητας ( Σκούπες, φαράσια, γάντια, τσουγκράνες κλπ)
Δεν πρέπει να κρύβουμε τις πολιτικές ευθύνες των κυβερνήσεων που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση, που θέλουν τους Δήμους να λειτουργούν σαν ανώνυμες εταιρίες, με την λογική της πρόσθετης ανταποδοτικότητας και την παράδοση των υπηρεσιών τους στους επιχειρηματίες.
Απαιτούμε και διεκδικούμε, μαζί με την συμπαράσταση των Χαϊδαριωτών την στελέχωση της υπηρεσίας καθαριότητας με τον ανάλογο στόλο οχημάτων, προμήθεια μέσων και εργαλείων που χρειάζονται, πρόσληψη μόνιμου επαρκούς προσωπικού με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Η Δημοτική Αρχή θεωρεί ότι η δράση των πολιτών σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά τις ευθύνες του Κράτους.
Τέλος, ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν στο προηγούμενο κάλεσμα μας για βοήθεια στην καθαριότητα της πόλης μας και τους θέλουμε δίπλα μας στην συνέχεια του αγώνα που δίνουμε για την επίλυση βασικών προβλημάτων.
Τηλ επικοινωνίας: 2105818860

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.