Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εξόρμηση στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου από ΕΟΣ Αχαρνών και Δήμο Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Εξόρμηση στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου από ΕΟΣ Αχαρνών και Δήμο Αχαρνών

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αχαρνών σε συνεργασία με τον Δήμο Αχαρνών διοργανώνουν εξόρμηση στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, αποκλειστικά για νέους ανέργους ηλικίας μέχρι 40 ετών.
Η εξόρμηση υποστηρίζεται τεχνικά από τον Ορειβατικό Σύλλογος Αχαρνών και η συμμετοχή των ανέργων είναι δωρεάν με την επίδειξη έγκυρης Κάρτας Ανεργίας και Δελτίου Ταυτότητας.
Η διαδρομή στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου (Καμάριζα – Χάος – Αγία Τριάδα - Κάτω Ποσειδωνία - Ακτή Πασά)  είναι εύκολη και περνάει από δασωμένη περιοχή με υπέροχη θέα και μεγάλο αρχαιολογικό και γεωλογικό ενδιαφέρον, ανάμεσα από αρχαία και νεότερα μεταλλεία που χρονολογούνται από το 3.000 π.Χ. μέχρι και τη δεκαετία του 1980.
Η μεταφορά των εκδρομέων θα γίνει με μισθωμένα λεωφορεία προς Λαύριο και ¶γιο Κωνσταντίνο (Καμάριζα), όπου θα ξεκινήσει η πορεία.
Μετά την άφιξη στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας θα πραγματοποιηθεί διάλειμμα και στη συνέχεια θα γίνει κατάβαση προς την Κάτω Ποσειδωνία και κατάληξη στην Ακτή Πασά για μπάνιο.
Η επιστροφή για την Αθήνα θα γίνει αφού προηγηθεί μια μικρή βόλτα στο Λαύριο.(πιθανή ώρα επιστροφής 19:00)
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 5 Οκτωβρίου 2017 και να λάβουν περισσότερες πληροφορίες επικοινωνώντας με τα τηλέφωνα: 210 2461528 - 210 2404100 .
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αχαρνών ενημερώνει τους συμμετέχοντες για τις ώρες αναχώρησης και τα απαραίτητα εφόδια πορείας:
Αναχώρηση Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017
- 7:30 το πρωί από Πλατεία Ομονοίας & Γ΄ Σεπτεμβρίου
- 8:00 το πρωί από Αχαρνές στο πάρκινγκ απέναντι από Δημαρχείο.
Εφόδια πορείας: ελαφρύ μποτάκι (συνιστάται) ή αθλητικό παπούτσι βουνού, ελαφρύ σακίδιο, καπέλο, ελαφρύ τζάκετ, 2 - 2,5 λίτρα νερό (απαραίτητα).
Εφόδια μπάνιου: μαγιό, πετσέτες κλπ σε μικρή τσάντα που θα μείνουν στο πούλμαν.
Στους εκδρομείς παρέχεται:
- δωρεάν μεταφορά με πούλμαν, προσφορά του Τουριστικού Γραφείου Axos.
- πακέτο εκδρομικού γεύματος (lunch pack), προσφορά του Δήμου Αχαρνών.
- τεχνική υποστήριξη από έμπειρους εθελοντές του ΕΟΣ Αχαρνών


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.