Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ: Πρόγραμμα Επιδημιολογικής Καταγραφής της Αρτηριακής Πίεσης σε ενήλικες
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ: Πρόγραμμα Επιδημιολογικής Καταγραφής της Αρτηριακής Πίεσης σε ενήλικες

Η Δήμος Ιλίου πρόκειται να υλοποιήσει Πρόγραμμα Επιδημιολογικής Καταγραφής της Αρτηριακής Πίεσης σε ενήλικες, από τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και το Κέντρο Υπέρτασης και Καρδιαγγειακής Προστασίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικα άτομα άνω των 18 ετών, θα πραγματοποιηθεί κατόπιν ραντεβού στη 2η Μονάδα Δημοτικών Ιατρείων (Γρηγορίου Ε΄ 25, Αγ. Φανούριος), με επικεφαλής τον Ειδικό Παθολόγο – Υπερτασιολόγο, Διευθυντή Δ' Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός» Εμμανουήλ Α. Ανδρεάδη, MD, PhD και περιλαμβάνει:

  • Διάγνωση της υπέρτασης.
  • Εκπαίδευση του σωστού τρόπου μέτρησης της πίεσης στο σπίτι.
  • Υγειϊνοδιαιτητικές συστάσεις και ρύθμιση άλλων παραγόντων κινδύνου (κάπνισμα, μείωση σωματικού βάρους, σακχαρώδης διαβήτης).
  • Ρύθμιση της υπέρτασης χωρίς φαρμακευτική αγωγή.
  • Ρύθμιση της υπέρτασης με φαρμακευτική αγωγή.
Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη 2η Μονάδα Δημοτικών Ιατρείων (Γρηγορίου Ε΄ 25, Άγιος Φανούριος) και συγκεκριμένα με τη Νοσηλεύτρια κυρία Δήμητρα Θεοδωροπούλου στο τηλέφωνο 2102624090,  Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 – 12:00.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.