Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Θα λειτουργήσει και φέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων της πόλης. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο προσφέρει δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από εθελοντές καθηγητές της πόλης.

Οι αιτήσεις των μαθητών για την παρακολούθηση των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου γίνονται από Τρίτη 1 Οκτωβρίου στα Λύκεια όπου φοιτούν οι μαθητές. Τα μαθήματα είναι προγραμματισμένα να αρχίσουν στις 14 Οκτωβρίου και για τα τμήματα Λυκείου θα γίνονται στο 1ο και 3ο Λύκειο Αγίων Αναργύρων και στο 1ο και 2ο Λύκειο Καματερού.
Ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης εκφράζει για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια του και τις ευχαριστίες του στους εθελοντές εκπαιδευτικούς που με τον τρόπο αυτό κάνουν πράξη τις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Δείτε εδώ τα Κοινωνικά Φροντιστήρια στη Δυτική Αθήνα


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

  1. Καράγιωργα ΧριστίναΠαρασκευή, 03 Ιανουαρίου, 2014

    Η Πετρούπολη έχει κοινωνικό φροντιστήριο? Παρακαλώ πολύ αν είναι δυνατόν να έχω απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία Καράγιωργα
    Ευχαριστούμε για το σχόλιό σας
    Δυστυχώς δεν έχουμε καμία πληροφόρηση για κοινωνικό φροντιστήριο στο Δήμο Πετρούπολης. Ούτε έχουμε βρει κάποια σχετική ανακοίνωση
    Για περισσότερες όμως πληροφορίες θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε με το Δήμο Πετρούπολης

    Δήμος Πετρούπολης
    Διεύθυνση:
    Κ. Βάρναλη 76-78
    Πετρούπολη
    132 31
    Τηλέφωνο: 213 2024400, 210 5065400
    Fax: 213 2024414

    Με εκτίμηση
    Biotevma blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.