Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: VINILION: LIBER ANIMUS LIVE! SPECIAL GUEST:ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

VINILION: LIBER ANIMUS LIVE! SPECIAL GUEST:ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 και Ώρα 22:30

Με καθαρό ηλεκτροστατικό ήχο και με ροκ διάθεση
οι Liber Animus θα παρουσιάσουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά
και δυνατές διασκευές το Σαββατο 2 Απριλιου στο Vinilion!

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά των Liber Animus λέγεται «Μη τους κάνεις χάρη» και κυκλοφορεί από τη Legend. Ο ιδιαίτερος ήχος του κόρνου και η ηλεκτρική κιθάρα καινοτομούν στην «Ελεύθερη ψυχή».
Μια «Liber Animus» η οποία στιχουργικά εκφράζει την ανάγκη της αυτοδιάθεσης. Ο στίχος των Liber Animus αγανακτεί, προβληματίζει, ερωτεύεται, στο σήμερα που είμαστε όλοι εγκλωβισμένοι!
LIBER ANIMUS
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ ΦΩΝΗ ΜΠΑΣΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ ΤΥΜΠΑΝΑ
ΤΑΣΣΟΣ ΘΑΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΤΡΟΜΠΟΝΙ

SPECIAL GUEST:
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΦΩΝΗ ΚΙΘΑΡΑ
ΝΙΚΟΣ ΣΠΑΘΑΣ ΚΙΘΑΡΑ
Ο Σπύρος γεννήθηκε στους Παξούς και μοιράζει το χρόνο του τα τελευταία χρόνια μεταξύ Αθήνας και Παξών, κυνηγώντας το όνειρό του. Ο νεαρός τραγουδοποιός εκπλήσσει με το επίπεδο των στίχων του, την ποιότητα των μελωδιών του και τη καθαρότητα της φωνής του.
Ετοιμάζει τη νέα του δουλειά με αποκλειστικά δικα του κομμάτια πλαισιωμένος στενά από μία ομάδα εξαιρετι...κών μουσικών.
Ο δίσκος αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον προσεχή χειμώνα από τη Legend ενώ έχει ήδη προτάσεις συνεργασίας από μεγάλους καλλιτέχνες.Επισης εκτος απο δικα του κομματια θα ακουστουν και κομματια των: Σιδηροπουλου,Κατσιμιχα,Α.Ι
ωαννιδη, Μαλαμα, Ζερβουδακη,Χατζιδακι, κ.α.

EIΣΟΔΟΣ 12 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ/ΚΡΑΣΙ

 VINILION
EKTOΡΟΣ 92 ΚΑΙ ΜΕΝΕΛΑΟΥ
ΤΗΛ. 210 2692640


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.