Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Αχαρνών

Στις 13 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Αχαρνών στην κεντρική πλατεία.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Αχαρνών, ξεκινούν με τη Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση στις 18:00 από το Δημαρχείο Αχαρνών, με τα μικρά αγγελάκια και τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αχαρνών.
Η Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία Αχαρνών, όπου στις 18:30 τα καλλιτεχνικά τμήματα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών θα "στήσουν" χορό με παραδοσιακά τραγούδια.
Τα μικρά παιδιά θα τα υποδέχονται ξυλοπόδαροι, ανιματέρ και ο Αη Βασίλης στο έλκηθρο του, ενώ στα σπιτάκια θα λειτουργεί face painting.
Στις 18:45 στη σκηνή θα ανέβει η χοροθεατρική ομάδα "AMYNA" για μια μουσικοθεατρική Χριστουγεννιάτικη παράσταση  και στις 19:00 η νεανική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών, θα αναλάβει τη διασκέδαση των παρευρισκόμενων με παραδοσιακά και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Στις 20:00, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και η πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ κα Μαρία Ναυροζίδου, με τα μικρά αγγελάκια θα φωταγωγήσουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Αχαρνών, κηρύσσοντας έτσι και την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών.
Η συνέχεια της βραδιάς ανήκει στους KINGS.
Το νεανικό συγκρότημα θα ανέβει στη σκηνή στις 20:15 και θα αναλάβει τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.