Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δεύτερη δωρεάν εξέταση και ενημέρωση για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B και C
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Δεύτερη δωρεάν εξέταση και ενημέρωση για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B και C

Με στόχo την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού σε συνεργασία με την ΜKΟ RRAXIS συνεχίζουν σε συστηματική βάση την ενημέρωση και δωρεάν εξέταση για τον HIV και τις Ηπατίτιδες Β και C.
Η δεύτερη ενημέρωση του 2016 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Μαρτίου από τις 18:00 έως τις 21:00 από την κινητή μονάδα της PRAKSIS στην πλατεία Ελευθερίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται και να κάνουν ανώνυμα, ανώδυνα και δωρεάν, το τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων των συγκεκριμένων ιών. Η συνεργασία θα διαρκέσει όλο το 2016 και η δράση θα επαναλαμβάνεται την 1η Παρασκευή κάθε μήνα. Πληροφορίες, τμήμα Προστασίας Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Υγιεινής 2104954814.
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.