Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Θεατρική παράσταση "Το ημερολόγιο ενός τρελού"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Θεατρική παράσταση "Το ημερολόγιο ενός τρελού"

Ο Δήμος Χαϊδαρίου σας καλεί στη θεατρική παράσταση «ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ» του Νικολάι Γκόγκολ, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Μάρτη 8:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.
Δυο λόγια για το έργο…
 Όταν οι κοινωνικές συμβάσεις ορθώνουν απροσπέλαστο τείχος, ο Έρωτας ταξιδεύει και αναζητά το φως σε έναν παράλληλο κόσμο. Ποιος κόσμος είναι ο αληθινός; Αυτός των συμβάσεων ή αυτός του Έρωτα;
Ο «Τρελός» του Γκόγκολ, απαρνείται σταδιακά την πραγματικότητα που του επιβάλλουν οι κοινωνικές συμβάσεις, κερδίζει την ευτυχία του σε έναν κόσμο που χτίζει σταδιακά όπου και τελικά αποσύρεται.
Τον κλασικό όσο και διαχρονικό μονόλογο του Νικολάι Γκόγκολ ενσαρκώνει στο Θέατρο Εν Αθήναις ο Σταύρος Καλλιγάς. Την παράσταση συνοδεύει ζωντανά ο μουσικός Νίκος Ψαριανός (κοντραμπάσο).

Σκηνοθεσία: Σταύρος Καλλιγάς.
Ερμηνεύει: ο Σταύρος Καλλιγάς
Μουσική: Νίκος Ψαριανός
Διάρκεια 75 λεπτά.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 8:30 μμ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Αίθουσα Εκδηλώσεων)
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ
Οποιαδήποτε χρηματική προσφορά θα δοθεί στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.