Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ανακοίνωση υπ' αριθμ. ΣOX 4/2015 για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου για το Δήμο Ιλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ανακοίνωση υπ' αριθμ. ΣOX 4/2015 για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου για το Δήμο ΙλίουΟ Δήμος Ιλίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαέξι (16) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Ιλίου, που εδρεύει στο Ίλιον Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων 

Κωδικός Θέσης
Υπηρεσία
Έδρα υπηρεσίας
Διάρκεια σύμβασης
Αριθμός ατόμων
101
ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Για τη Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιλίου (Στελέχωση Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Ιλίου)
Δήμος Ιλίου
Από την υπογραφή της σύμβασης έως και 31-7-2016
7

102
ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιλίου (Στελέχωση Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Ιλίου)
Δήμος Ιλίου
Από την υπογραφή της σύμβασης έως και 31-7-2016
6
103
ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Προσχολικής  Αγωγής του Δήμου Ιλίου (Στελέχωση Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Ιλίου)
Δήμος Ιλίου
Από την υπογραφή της σύμβασης έως και 31-7-2016
2
104
ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Για τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας του Δήμου Ιλίου
 Δήμος Ιλίου
οκτώ (8) μήνες
1
 Η προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων η οποία αρχίζει την 10-11-2015 και λήγει την 19-11-2015.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.