Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Θεατρικές παραστάσεις κατ’ οίκον από τον Δήμο Ιλίου και το Εθνικό Θέατρο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

Θεατρικές παραστάσεις κατ’ οίκον από τον Δήμο Ιλίου και το Εθνικό Θέατρο

Σαράντα (40) παραστάσεις κατ’ οίκον έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής ο Δήμος Ιλίου σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο υλοποιώντας τη δράση  «ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤ’ ΟΙΚΩΝ», φέρνοντας τη θεατρική τέχνη κοντά στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα προσβασιμότητας.
Η δράση, η οποία συνεχίζεται, υλοποιείται μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας και στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Εθνικό Θέατρο μια μικρή ευέλικτη ομάδα ηθοποιών ζωντανεύει τον κόσμο της σκηνής στα σπίτια των εξυπηρετούμενων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», το οποίο υλοποιεί ο Δήμος Ιλίου με ιδίους πόρους, προσφέροντάς τους χαρά και ψυχαγωγία.
Όταν ο θεατής αδυνατεί να πάει στο θέατρο, τότε το «Θέατρο κατ’ Οίκων» στην κυριολεξία πηγαίνει το θέατρο στον θεατή, με θεατρικά κείμενα της ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας, από τον Παπαδιαμάντη έως τον Ντάριο Φο.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.