Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 3Χ3 FIBA Endorsed Event
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

3Χ3 FIBA Endorsed Event

Το πρώτο 3Χ3 FIBA Endorsed Event στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Ρουφ και στην Πλατεία Συντάγματος, διοργανώνει στις 4,5 και 6 Ιουνίου, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του δήμου Αθηναίων.
Προκριματικοί αγώνες πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου του Ρουφ. Το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση στην Πλατεία Συντάγματος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Κάθε ηλικιακό γκρουπ θα αγωνιστεί σε ανεξάρτητη ώρα από τα υπόλοιπα.     
 Τα ηλικιακά γκρουπ θα είναι:
U13 (2002-03) αγόρια & κορίτσια,  U15 (2000-01) αγόρια & κορίτσια, U18 (1997-1999) αγόρια & κορίτσια,  18 και άνω/ενήλικες (άνδρες και γυναίκες). Από κάθε ηλικιακό γκρούπ θα προκριθούν στην τελική φάση τέσσερις ομάδες.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 2105284879 & 2105284873-4, καθώς επίσης και από το www.opanda.gr.
ΑΚ Ρουφ: Πειραιώς, είσοδος από οδό Εχελιδών (κάθετη στην Πειραιώς)

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.