Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρόσληψη 1.232 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (γυμναστών)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Πρόσληψη 1.232 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (γυμναστών)

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση  των υπουργών Οικονομικών, Εσωτερικών, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την πρόσληψη  1.232 Πτυχιούχων
Φυσικής Αγωγής (γυμναστών) με σκοπό τη στελέχωση των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών, που υλοποιούν Προγράμματα Αθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) περιόδου 2014−15.

 Δείτε εδώ το ΦΕΚ 

Α. Όσοι επιλέγονται για να εργαστούν στα Π.Α.γ.Ο. υπογράφουν σύμβαση εργασίας με το φορέα υλοποίησης του προγράμματος διάρκειας έως 8 μήνες, στην οποία καθορίζεται η ωριαία αποζημίωση, βάσει της κείμενης νομοθεσίας και του Οργανωτικού Πλαισίου ΠΑγΟ Υ.Π.26869/1−10−2013 (ΦΕΚ 2527/Β
Β. Η χρηματοδότηση της Γ.Γ.Α. στους φορείς υλοποίησης των Π.Α.γ.Ο. θα εκτελείται σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στις εγκριτικές αποφάσεις των Π.Α.Γ.Ο περιόδου 2014−15.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.