Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Καθαρισμό του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Καθαρισμό του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης"

Ο  Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ,  η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία,  οι Φίλοι του Πάρκου και το ΚΕΑΝ. γιορτάζουν  την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5/12) κα με διοργανώνουν καθαρισμό του  Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης", την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί.
Το πάρκο είναι ο μεγαλύτερος οργανωμένος πνεύμονας πρασίνου στην Αττική, με έκταση 1200 στρεμμάτων και είναι ένα από τα τελευταία καταφύγια άγριας ζωής στο αστικό περιβάλλον της Αττικής.
Όλοι εμείς συμμετέχοντας στις εθελοντικές δράσεις που γίνονται στο πάρκο μπορούμε να συμβάλλουμε στη διατήρηση του σαν πραγματικό πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.
Στη δράση συμμετέχουν οι φορείς: Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Φίλοι του Πάρκου και ΚΕΑΝ.
Σημεία συνάντησης: κτίριο Natura και είσοδος από Σπύρου Μουστακλή
 Παρέχονται γάντια και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.