Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 3 Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρίες
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

3 Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρίες

Η Αναπηρία είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα που άπτεται των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και οι άνθρωποι με αναπηρίες, γίνονται συχνά θύματα διακρίσεων, περιθωριοποίησης και κοινωνικού αποκλεισμού.
Με κεντρικό θέμα, «Στηρίζουμε τα Άτομα με Αναπηρία»,ο δήμος  Αθηναίων διοργανώνει στις 11 Δεκεμβρίου, ημερίδα, στο Πνευματικό Κέντρο, Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης»,(Ακαδημίας 50) τις ώρες 08.30–15:00.
Βασικός στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση του έργου αλλά και η συζήτηση των προβλημάτων και προοπτικών για τη στήριξη των Ατόμων με Αναπηρία στο δήμο Αθηναίων. Θα συμμετάσχουν στελέχη φορέων και υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της αναπηρίας, επαγγελματίες εξειδικευμένοι σε θέματα προσβασιμότητας, ψυχικής υγείας και γονείς νέων με αναπηρία.
Στόχος μας είναι η:
·Προώθηση της ισότητας και της κοινωνικής συνοχής
·Καταπολέμηση των διακρίσεων και του κοινωνικού αποκλεισμού
· Διευκόλυνση της πρόσβασης και της συμμετοχικότητας
· Ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας

Πληροφορίες:
Γραφείο Ατόμων με Αναπηρίες
Τηλ. 210 5210705
www.cityofathens.gr
e-mail: amea@cityofathens.gr
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της ημερίδας

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.