Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού σε συνεργασία με την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα υλοποιήσουν πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ στα μέλη των Κ.Α.Π.Η.
Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Πόλη στα πλαίσια των προγραμμάτων Προληπτικής Ιατρικής και Αγωγής Υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας.
Οι εξετάσεις ξεκίνησαν στις 26 Νοεμβρίου 2014και θα συνεχίσουν να γίνονται στους χώρους των Κ.Α.Π.Η. κατόπιν ραντεβού. Οι εξεταζόμενοι θα υποβληθούν σε λεπτομερή κλινική εξέταση της στοματικής κοιλότητας.
Η υλοποίηση του προγράμματος γίνεται με ευθύνη του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης κ. Παντελιά Νικόλαου.
Το πρόγραμμα θα έχει τρίμηνη διάρκεια και λόγω του περιορισμένου αριθμού εξεταζομένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να καλείτε τους υπεύθυνους των Κ.Α.Π.Η στα κάτωθι τηλέφωνα:

Α' ΚΑΠΗ                ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
κ. ΛΑΠΠΑ ΑΡΙΣΤΕΑ
Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ & ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ 
Τηλ.210 2637844
Β' ΚΑΠΗ                 ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
κ. ΠΟΜΩΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
ΠΛΑΠΟΥΤΑ 2 & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟ-ΛΕΩΣ 
Τηλ. 210 2316100
Γ' ΚΑΠΗ                ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
κ. ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΡΑ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ & ΡΟΥΣΒΕΛΤ 2
Τηλ. 210 2614033
Δ' ΚΑΠΗ                ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
κ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ & ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ 8
Τηλ. 210 8542773
Α' ΚΑΠΗ   ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
κ. ΙΣΙΔΩΡΑ ΛΙΟΥΛΗ
Β. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13
Τηλ. 210 2315240


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.