Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις διαβήτη για ανασφάλιστους στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις διαβήτη για ανασφάλιστους στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος «Προσέχω το διαβήτη μου» που υλοποιείται από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό QualityNet Foundation και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας, πραγματοποιούνται δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις πλήρους αιματολογικού ελέγχου σε ανασφάλιστους & άπορους κατοίκους του Δήμου μας με Σακχαρώδη διαβήτη.
Το πρόγραμμα στοχεύει στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση πιθανών επιπλοκών σε ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη.
Ο εργαστηριακός έλεγχος περιλαμβάνει: έλεγχο χοληστερίνης, ηπατικούς δείκτες, γενική αίματος, γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη κ.α. και πραγματοποιείται σε γνωστό Μικροβιολογικό εργαστήριο της περιοχής.
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού έχει αναλάβει την ενημέρωση του κοινού και την παραπομπή των ενδιαφερόμενων στον αρμόδιο εθελοντή ιατρό που μετέχει στο Δίκτυο Υπηρεσιών Υγείας του Δήμου μας, για την συμπλήρωση του παραπεμπτικού σημειώματος. Μέχρι σήμερα έχουν εξεταστεί 50 πολίτες, κάτοικοι του Δήμου μας και το πρόγραμμα συνεχίζεται μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία στο τηλ.: 213.2039921


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.