Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ανθοκομική Έκθεση στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

Ανθοκομική Έκθεση στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως

Έως τις 16 Νοεμβρίου παρατείνεται η Ανθοκομική Έκθεση που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων με τους Φυτωριούχους Αττικής στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (πλατεία Κοτζιά).
Περισσότερα από 600 είδη λουλουδιών και φυτών παρουσιάζονται στην έκθεση, που λειτουργεί καθημερινά -από τις 9:00 έως τις 19:00-με δωρεάν είσοδο για το κοινό, παρέχοντας τη δυνατότητα  στους επισκέπτες  να προμηθευτούν σε προσιτές τιμές φυτά από Έλληνες παραγωγούς.Η Υπηρεσία Πρασίνου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, δημιούργησε σύνθεση-μωσαϊκό με άνθη και φυτά, με στόχο τον καλλωπισμό της πλατείας και την προβολή της έκθεσης, με θέμα «Mια φθινοπωρινή μέρα».Η σύνθεση αποτελείται από ομπρέλες από λαμπερά χρώματα, οι οποίες  είναι στερεωμένες σαν φυτοδοχεία,  σε δάπεδο από φυσικά υλικά όπως : φλοιός πεύκου, μαύρη ψηφίδα, κόκκινη ψηφίδα, woodchip (καφέ, κίτρινο κ.α.), τρίμμα κλαδιών σε φυσικό χρώμα και λευκή ψηφίδα.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.