Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εκδήλωση τιμής - αφιέρωμα στον λαογράφο Θεοφάνη Λευκαδίτη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

Εκδήλωση τιμής - αφιέρωμα στον λαογράφο Θεοφάνη Λευκαδίτη

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει εκδήλωση τιμής - αφιέρωμα στον 96χρονο Περιστεριώτη, λαογράφο - συγγραφέα, Θεοφάνη Λευκαδίτη, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014, ώρα 6:00 στο Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχείου (είσοδος Εθν. Αντιστάσεως και Καραθεοδωρή).
Ένα ταξίδι στην πιο πολύτιμη προγονική μας κληρονομιά, μέσα από τη δική του διαδρομή απ' άκρη σ' άκρη στην Ελλάδα και την Κύπρο. Τα άρθρα του, τα γλαφυρά κείμενά του και τα ευθυμογραφήματά του, εξακολουθούν να δημοσιεύονται σε έντυπα και εφημερίδες, έχουν απονεμηθεί στον κ. Λευκαδίτη πολλά βραβεία και διακρίσεις από το χώρο της λογοτεχνίας και την Ακαδημία Αθηνών. Είσοδος ελεύθερη!


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.