Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Λα Μοσκέτα» από τη θεατρική ομάδα του Κ.Υ.Α.Δ.Α
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

«Λα Μοσκέτα» από τη θεατρική ομάδα του Κ.Υ.Α.Δ.Α

Το έργο του συγγραφέα Ρουτζάντε «Λα Mοσκέτα» παρουσιάζει την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014, η θεατρική ομάδα του Κ.Υ.Α.Δ.Α, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για την κοινωνική επανένταξη των αστέγων.
Η θεατρική παράσταση θα γίνει στις 10.00 πμ στο χώρο του Ξενώνα του Κ.Υ.Α.Δ.Α.
Παίζουν οι Αγγελόπουλος Ανδρέας, Γάτου Μαρία, Γούγος Δημήτρης, Δεμοίρος Αντώνης, Μουστάκης Λάμπρος και Σαμόλης Μιχάλης,  υπό την σκηνοθετική επιμέλεια  του ηθοποιού και δασκάλου τους Παναγιώτη Δορλή, με θεατές τους ίδιους τους άστεγους φιλοξενούμενούς του, τους επιστήμονες που τους ενδυναμώνουν ψυχοκοινωνικά, την Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος.
Η οργάνωση τέτοιων προγραμμάτων στόχο έχει να ενθαρρύνει τους άστεγους ανθρώπους να βγουν από την απομόνωση και να κινηθούν προς την κατεύθυνση της κοινωνικής συμμετοχής κι επανένταξης. Στο παρελθόν ανάλογες παρουσιάσεις έχουν γίνει στο Μέγαρο Μουσικής και στις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων. Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων βρίσκεται κοντά στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στέλνοντας το μήνυμα ότι η Αθήνα, ο Δήμος  και οι κάτοικοί της διατηρούν με κοινωνική ευαισθησία  τον ανθρώπινο χαρακτήρα και τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά της ελληνικής πρωτεύουσας.
Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, τηλ. επικ.:2105246516(εσωτ.5)

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.