Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παναθήναια 2014
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Παναθήναια 2014

Με το σύνθημα «Τρέχουμε μαζί… Αγαπάμε τη ζωή», την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων οργανώνει στο κέντρο της Αθήνας τον 1ο Απογευματινό αγώνα δρόμου «Παναθήναια 2014».
Μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στα «Παναθήναια 2014» ζώντας μοναδικές στιγμές στους δρόμους της πόλης.  Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν από το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 17.00 και αναλόγως τις δυνατότητες και τη διάθεση του, ο κάθε δρομέας μπορεί να συμμετάσχει σε μία από τις τρεις διαδρομές,  8 χλμ  (για ενήλικες και παιδιά άνω των 14 ετών), 3 χλμ (για ενήλικες και παιδιά) και 1000μ. (Α.με.Α).

Εγγραφές
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται είτε ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα www.opanda.gr, είτε στους αθλητικούς χώρους και στα γραφεία του ΟΠΑΝΔΑ έως την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής και την ημέρα των αγώνων στο Παναθηναϊκό Στάδιο από τις 13.00  έως τις 16.00.

Περισσότερες λεπτομέριες εδώ 

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.