Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 12η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων OPENDAYS 2014
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

12η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων OPENDAYS 2014

Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Επιτροπή των Περιφερειών 
6-9 Οκτωβρίου 2014, Βρυξέλλες 
12ηΕυρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων OPENDAYS 2014

Σε ποιους τομείς θα επενδύατε € 325 δις. με χρονικό ορίζοντα το 2020, επιδιώκοντας την απόδοση των επενδύσεων (Return on investment) στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης ;Στην Καινοτομία; Στην Στήριξη των μικρών επιχειρήσεων; Στη Βελτίωση των ατομικών δεξιοτήτων; Στην Κοινωνική ένταξη; Στην Ενέργεια; Αυτά είναι τα ζητήματα που θα συζητήσουν τοπικοί και περιφερειακοί εκπρόσωποι κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας
Περιφερειών και Πόλεων OPENDAYS. Έχουν σχεδιαστεί πολλά προγράμματα , αλλά  χρειάζεται να  δοκιμαστούν και να εφαρμοστούν στην πράξη. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 6-9 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες, με θεματικό τίτλο: «Κοινή Ανάπτυξη-Έξυπνη Επένδυση για τους ανθρώπους» και θα περιλαμβάνουν 101 εργαστήρια, συζητήσεις και δράσεις δικτύωσης με τη συμμετοχή 6000 ενδιαφερομένων φορέων, 200 συμπράξεων περιφερειών και πόλεων, στο πλαίσιο τριών θεματικών προτεραιοτήτων:
1. Συνδέοντας τις περιφερειακές στρατηγικές: έξυπνη εξειδίκευση, ψηφιακό θεματολόγιο, υποστήριξη των ΜΜΕ, οικονομία χαμηλής κατανάλωσης άνθρακα, κατάρτιση και κοινωνική ένταξη, αστική διάσταση.
2. Κατάρτιση: νέα χαρακτηριστικά και εργαλεία στη διαχείριση των προγραμμάτων.
3. Εδαφική συνεργασία: η νέα γενιά των πανευρωπαϊκών προγραμμάτων (INTERREG, URBACT, ESPON, INTERACT), διεθνής συνεργασία
 Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα, τα θεματικά εργαστήρια και γενικότερα τις εκδηλώσεις γύρω από την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα μπορείτε να αναζητήσετε στον κάτωθι σύνδεσμο:
http://ec.europa.eu/regional_policy/conferences/od2014_ie/index.cfm

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.