Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Φεστιβάλ Κίνησης «Άλλαξε στάση. Μπες στη δράση!»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Φεστιβάλ Κίνησης «Άλλαξε στάση. Μπες στη δράση!»

Το Φεστιβάλ Κίνησης «Άλλαξε στάση. Μπες στη δράση!» έχει σκοπό να δείξει σε όλους μας εύκολους και διασκεδαστικούς τρόπους ώστε να εντάξουμε την κίνηση στην καθημερινότητά μας! Στις 5 μέρες που θα διαρκέσει το Φεστιβάλ, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία με βιωματικό τρόπο να λάβουν μέρος σε μια σειρά από δραστηριότητες και παιχνίδια και να ενημερωθούν για τη σημασία της κίνησης, της ισορροπημένης διατροφής και του Ενεργειακού Ισοζυγίου από επιστήμονες από το χώρο της άσκησης και της διατροφής.
Το Φεστιβάλ θα είναι ανοιχτό στο κοινό, με δωρεάν είσοδο για όλους.
Το Φεστιβάλ Κίνησης «Άλλαξε στάση. Μπες στη δράση!» τελεί υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και πραγματοποιείται με τη συνεργασία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού κοινωνικής δικτύωσης QualityNet Foundation, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού για τη διατροφή, την ανάπτυξη και θρέψη παιδιών και εφήβων «Η Διατροφή του Παιδιού» και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας (ΕΙΕΠ). Υποστηρίζεται από το The Coca-Cola Foundation, το διεθνές ίδρυμα της The Coca-Cola Company με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, το οποίο μεταξύ άλλων, στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τη σημασία του ενεργειακού ισοζυγίου και ενθαρρύνουν την υιοθέτηση ενός πιο ενεργού τρόπου ζωής. 
Φεστιβάλ Κίνησης «Άλλαξε στάση. Μπες στη δράση!».
 Γιατί η κίνηση, είναι χαρά!
 
Ώρες λειτουργίας:
Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 16:00-21:00
Σάββατο – Κυριακή: 10:00-21:00
 * Επισκέψεις σχολείων: Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή πρωινές ώρες, κατόπιν επικοινωνίας στο 210 6888115
Έναρξη :  16:00
Ημερομηνία :  15/10/2014  - 19/10/2014 
Χώρος - Αίθουσα :  Νέοι Φούρνοι (Δ7) , Κεντρική Αυλή 
Ελεύθερη Είσοδος

Περισσότερα στο www.technopolis-athens.com
 
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.