Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Χαϊδαρίου: Λαϊκές Συγκεντρώσεις
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

Δήμος Χαϊδαρίου: Λαϊκές Συγκεντρώσεις

Στα πλαίσια της συζήτησης με τους πολίτες του δήμου μας, για να αναδεικνύουμε τα οξυμένα προβλήματα και να διεκδικήσουμε από κοινού της επίλυσή τους, η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου καλεί όλους τους Χαϊδαριώτες, τους Φορείς της πόλης μας, εργαζόμενους, νέους, ανέργους, συνταξιούχους, σε συγκεντρώσεις – συζητήσεις στις συνοικίες, για την διαμόρφωση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου για το 2015.
Προκειμένου να φτιάξουμε ένα πρόγραμμά παρεμβάσεων που θα δώσει λύσεις σε βασικά προβλήματα της πόλης μας, αντιπαλεύοντας μαζικά- συλλογικά- αγωνιστικά τις δυσκολίες, που δημιουργούν η αντιλαϊκή πολιτική των Κυβερνήσεων της Ε.Ε. και των μονοπωλίων
Πρόγραμμα λαϊκών συγκεντρώσεων – συζητήσεων:

  • Πέμπτη 23/10 ΚΑΠΗ Γρηγορούσας 7μ.μ.
  • Παρασκευή 24/10 Δαφνί,6ο Δημοτικό Σχολείο 7μ.μ.
  • Τετάρτη 29/10 ΚΑΠΗ Δάσους 7μ.μ.
  • Πέμπτη 30/10 Κουνέλια ,Εκκλησία Αγίας Μαρίνας 7μ.μ.
  • Κυριακή 2/11 Αφαία,Γραφεία Συλλόγου 11π.μ.
  • Δευτέρα 3/11 Κέντρο - Αστυθέα – Ελαιώνας (Αίθουσα Δημαρχείου) 7μ.μ.

Καλούμε όλους τους δημότες να δώσουν το παρόν, να συνδιαμορφώσουν ένα πλαίσιο διεκδίκησης και πάλης που θα ανταποκρίνεται στις λαϊκές ανάγκες.
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.