Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν διάθεση κάδων Οικιακής Κομποστοποίησης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Δωρεάν διάθεση κάδων Οικιακής Κομποστοποίησης

Ξεκινά τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 30 Οκτωβρίου, η δωρεάν διανομή των οικιακών κάδων κομποστοποίησης, από τη Διεύθυνση Καθαριότητας – Ανακύκλωσης & Συντήρησης Μηχανολογικού Εξοπλισμού του δήμου Αθηναίων.  
Με στόχο τη δημιουργία ολοκληρωμένης διαχείρισης βιοαποβλήτων στην πηγή και την επέκταση της ανακύκλωσης στα νοικοκυριά,  η Διεύθυνση Καθαριότητας – Ανακύκλωσης & Συντήρησης Μηχανολογικού Εξοπλισμού του δήμου Αθηναίων, προχωρά στη δωρεάν διάθεση των κάδων για ανακύκλωση των οργανικών απορριμμάτων στο σπίτι.
Η διάθεση των κάδων θα γίνεται στο ισόγειο του κτιρίου  της Διεύθυνσης Καθαριότητας – Ανακύκλωσης, Ιερά Οδός 151, Μετρό Ελαιώνας, κατά τις ώρες 10.00-13.00.
Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 210-3470643  &  210-3402445

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.