Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εκδήλωση με παραδοσιακούς Βενεζουελάνικους χορούς στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νίκος Παξιμαδάς.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Εκδήλωση με παραδοσιακούς Βενεζουελάνικους χορούς στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νίκος Παξιμαδάς.

Η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, στα πλαίσια προώθησης του Βενεζουελάνικου πολιτισμού στην Ελλάδα, διοργανώνει στην Αθήνα εκδηλώσεις παραδοσιακού Βενεζουελάνικου χορού.
Ο Δήμος Πετρούπολης, επιδιώκοντας την σύσφιξη των σχέσεών του με την Πρεσβεία, θα παραχωρήσει τον χώρο του Δημοτικού
Κλειστού Γυμναστηρίου “Νίκος Παξιμαδάς” (Κώστα Βάρναλη & Ελαιών), για την πραγματοποίηση εκδήλωσης από την Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, το Σάββατο 08 Νοεμβρίου 2014, στις 20:00 μ.μ.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τις χορευτικές ομάδες Βενεζουέλας (Venezuela y Danza) με παραδοσιακούς βενεζουελάνικους χορούς και χορούς λάτιν, αφιέρωμα στην Σιμόν Ντίας, καθώς και επίδειξη ελληνικών χορών από το χορευτικό του Δήμου Πετρούπολης.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.