Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συναυλία της Μαρίζας Κωχ στο Άλσος Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Συναυλία της Μαρίζας Κωχ στο Άλσος Περιστερίου

 Αναβολή της συναυλίας της Μαρίζας Κωχ Η συναυλία της Μαρίζας Κωχ για την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 8:00 μ.μ. στο Άλσος Περιστερίου, αναβάλλεται λόγω ασθενείας.
ΠΕΜΠΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 - ΩΡΑ 8:00 Μ.Μ.
Στα πλαίσια της εξαίρετης  Έκθεσης Γλυπτικής & Κεραμικής του Χαράλαμπου Γκούμα, θα πραγματοποιηθεί συναυλία: "Fata Morgana - Αντικατοπτρισμοί" από την καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Μαρίζα Κωχ, την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 8:00 μ.μ. στο Άλσος Περιστερίου. Είσοδος Ελεύθερη. 
Θα ακολουθήσει παιδική παράσταση με παιχνιδοτράγουδα και χορό για τα παιδιά. Συμμετέχουν οι μουσικοί και η παιδική χορωδία του Κέντρου Βιωματικής Μουσικής Μαρίζα Κωχ με τις μουσικοπαιδαγωγούς.
Η Μαρίζα Κωχ αφιερώνει την ξεχωριστή συναυλία στον κορυφαίο γλύπτη της χώρας μας Χαράλαμπο Γκούμα, που τους ενώνει στενή φιλία και τον θαυμάζει για τις δημιουργίες του. Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.