Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έκθεση Γλυπτικής Κεραμικής του Χαράλαμπου Γκούμα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

Έκθεση Γλυπτικής Κεραμικής του Χαράλαμπου Γκούμα

ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΕΩΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ AΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
 Στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων και δράσεων "80 Χρόνια Περιστέρι", ο Δήμος Περιστερίου φιλοξενεί την σημαντική  Έκθεση Γλυπτικής & Κεραμικής του Χαράλαμπου Γκούμα από τις 3 έως 25 Σεπτεμβρίου 2014 στο Άλσος Περιστερίου. Είσοδος Ελεύθερη. 
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, που θα τιμηθεί ο κορυφαίος γλύπτης κεραμικής Χαράλαμπος Γκούμας, την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο Άλσος Περιστερίου.
Για τον γλύπτη θα μιλήσουν οι κ.κ. Αντώνης Αντωνάκος - ιστορικός και Πέτρος Γεωργαρίου - γλύπτης, θα ακολουθήσει συναυλία με τη Μαρία Αναματέρου.
Ο κορυφαίος Έλληνας Δημιουργός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1950. Από μικρός έμαθε και εξασκεί την τέχνη της νεοκλασικής κεραμικής γλυπτικής στο εργαστήριο του πατέρα του Κωνσταντίνου κοντά στον Κηφισό και την Ιερά Οδό, που έφτιαχνε και είδη υγιεινής της εποχής.
Ο παππούς του ήταν αγγειοπλάστης από τη Σίφνο, νησί με παράδοση στην γενικότερη ελληνικής κεραμική.  Έργα του Χαράλαμπου Γκούμα φιλοξενούνται σε πολλές ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.