Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εγγραφές στα εργαστήρια του Δήμου Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

Εγγραφές στα εργαστήρια του Δήμου Περιστερίου

Από τις 8 Σεπτεμβρίου 2014 ξεκινούν οι  φετινές εγγραφές στα εργαστήρια Παραδοσιακών & Λαϊκών Χορών, Ευρωπαϊκών & Μοντέρνων Χορών, Ζωγραφικής Ενηλίκων - Ανηλίκων, Θεατρικού Παιχνιδιού, Χειροτεχνίας, Κεντητικής, Κινηματογραφίας, Φωτογραφίας, Θεατρικό του Δήμου Περιστερίου.
Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι, με προτεραιότητα οι δημότες της πόλης μας στην κατανομή των ενδιαφερομένων στα τμήματα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν αποδεικτικό, όπου θα εμφανίζεται ο τόπος κατοικίας τους.
Οι εγγραφές ολοκληρώνονται στις 24 Σεπτεμβρίου 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στα γραφεία της κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΔΕΠΑΔΠ), καθημερινά τις ώρες 09:00 - 14:00 και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 17:00 - 20:00, τηλέφωνα 2105779914 και 2105779049.
Τα εργαστήρια λειτουργούν στα πολιτιστικά στέκια του Δήμου Περιστερίου:

  •  ΔΕΠΑΔΠ - Θέατρο Πολιτών (Παπαρρηγοπούλου 94 - πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Πυγμαχίας)
  • Πολιτιστικός Χώρος Δημιουργίας (Μαραθωνοκάμπου και Αβέρωφ - Λόφος Αξιωματικών).
  • Πολιτιστικό Στέκι (Στεργίου 24Α - Λόφος Αξιωματικών)
  • Νέο Κινηματοθέατρο ΕΦΗ (Βασιλικών 6 - Κηπούπολη)
Για το Τμήμα Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο παράρτημα εργαστηρίων επί της οδού Ηρακλειδών 86 του Αγίου Ιεροθέου) καθημερινά τις ώρες 17:00 - 21:00, τηλέφωνο 2105755649.
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.