Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας των ΙΧ στην Αθήνα (Δακτύλιος)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας των ΙΧ στην Αθήνα (Δακτύλιος)

Aπό τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 έως την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015 τέθηκε σε ισχύ το μέτρο του δακτυλίου. Το πρόστιμο για όσους τον παραβιάζουν φτάνει τα 200 ευρώ.
Τα όρια του δακτυλίου ορίζονται από τις οδούς και λεωφόρους:
Λ.Αλεξάνδρας -Ζαχάρωφ-Λ.Μεσογείων-Φειδιππίδου-Μιχαλακοπούλου-Σπ.Μερκούρη-Βρυάξιδος-Υμηττού-Ηλ.Ηλιού-Φραντζή-Λ.Συγγρού-Χαμοστέρνας-Πειραιώς-Ιερά Οδός-Λ.Κωνσταντινουπόλεως-Αχιλλέως-Πλ. Καραϊσκάκη-Καρόλου-Μάρνη-28ης Οκτωβρίου (Πατησίων)-Λ.Αλεξάνδρας. Σε αυτές τις οδούς και λεωφόρους επιτρέπεται η εκ περιτροπής κυκλοφορία των ΙΧ αυτοκινήτων  με βάση το τελευταίο ψηφίο του αριθμού κυκλοφορίας (μονά-ζυγά).
Οι ημέρες και ώρες ισχύος του δακτυλίου είναι :
Δευτέρα έως Πέμπτη 7:00-20:00
Παρασκευή 7:00-15:00
Οι παραβάτες των περιοριστικών μέτρων, τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ. 6 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.ypeka.gr

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.