Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Υποδοχή φλόγας λαμπαδηδρομίας των εθελοντών αιμοδοτών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

Υποδοχή φλόγας λαμπαδηδρομίας των εθελοντών αιμοδοτών

Ο Δήμος Περιστερίου υποδέχεται την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 τη «Φλόγα της Αγάπης», σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και την ΟΠΑΠ Α.Ε.
Το πρόγραμμα υποδοχής της 12ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στο Δήμο Περιστερίου περιλαμβάνει:
- Ώρα 11:30 π.μ. (Σταθμό Μετρό Αγ. Αντωνίου) οι λαμπαδηδρόμοι θα βρίσκονται στην πόλη μας και στη συνέχεια θα διασχίσουν την οδό Παν. Τσαλδάρη έως και την Πλατεία Δημοκρατίας (Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο)
- Ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή υποδοχής (στο αίθριο του Νέου Δημαρχείου).
Η φετινή λαμπαδηδρομία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ξεκίνησε στις 22 Αυγούστου από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και ολοκληρώνεται στις 3 Οκτωβρίου στην Πτολεμαΐδα.
Ο Δήμος Περιστερίου με τη δική του συμμετοχή βοηθάει ώστε η πανανθρώπινη ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας να φτάσει παντού και  έτσι η χώρα μας για γίνει αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα. 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.