Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Περιστερίου

Ξεκίνησε η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Περιστερίου για μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου.
Ο Δήμος πάντα κοντά στους μαθητές και γονείς για τα θέματα παιδείας στην πόλη μας, έθεσε σε λειτουργία το Κοινωνικό Φροντιστήριο με σκοπό να βοηθήσει οικογένειες, που αυτήν την περίοδο της οικονομικής κρίσης βρίσκονται στα όρια του κοινωνικού αποκλεισμού.
Οι μαθητές που συμμετέχουν σ΄ αυτό σε πρώτη φάση, είναι μέλη οικογενειών που ο Δήμος Περιστερίου στηρίζει μέσα από τις δομές της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας (Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.).
Τα φροντιστηριακά μαθήματα γίνονται στις εγκαταστάσεις του 7ου και 10ου Λυκείου Περιστερίου, κάθε μέρα Δευτέρα - Παρασκευή από 15:30 - 19:30 μ.μ. Αφορούν όλα τα μαθήματα γενικής παιδείας αλλά και κατεύθυνσης και απευθύνονται σε μαθητές όλων των τάξεων του Λυκείου.
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Θεόδωρος Αρβανίτης, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όλους τους εθελοντές καθηγητές, που με αυξημένη κοινωνική ευαισθησία συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό.
Η συμβολή τους αυτή είναι φωτεινό παράδειγμα στις δύσκολες εποχές που ζούμε και σηματοδοτεί τη στάση που πρέπει να έχουμε όλοι μας απέναντι στους συμπολίτες μας, που έχουν άμεση ανάγκη στήριξης. Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η αλληλεγγύη και η συνοχή είναι έννοιες που πρέπει να βρουν το πραγματικό τους νόημα. 

Δείτε εδώ τα Κοινωνικά Φροντιστήρια στη Δυτική Αθήνα


 

 
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.