Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Κάλεσμα προς φοιτητές και πτυχιούχους
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Κάλεσμα προς φοιτητές και πτυχιούχους

Ας δείξουμε αλληλεγγύη μοιραζόμενοι τις γνώσεις μας με τους μαθητές της Αγίας Βαρβάρας
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας καλεί όσους φοιτητές και πτυχιούχους επιθυμούν, να προσφέρουν εθελοντικά μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές που δεν έχουν βεβαιωμένα την οικονομική δυνατότητα να απευθυνθούν σε φροντιστήρια.

Η γνώση είναι  πλούτος, αλλά με ένα επιπλέον σπουδαίο χαρακτηριστικό: όσο περισσότερο τον μοιράζουμε, δεν στερεύει ποτέ, αντιθέτως βαθαίνει και ριζώνει πιο γερά μέσα μας!
Κατά αυτόν τον τρόπο, σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης, που δυστυχώς για πολλούς συνανθρώπους μας μπορεί να μεταφράζεται σε έλλειψη πόρων και μέσων για την απόκτηση του πλούτου της γνώσης, καλούμαστε να δηλώσουμε παρόντες και αλληλέγγυοι συμμετέχοντας, όσο έχει τη δυνατότητα ο καθένας, στο «μοίρασμα» αυτής της ανεξάντλητης περιουσίας.
Οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας παρακαλούνται να υποβάλλουν συμμετοχή στα τηλ. 213-2019340 (κος Κωνσταντίνος Τσούτσουρας) και  213-2019351 / 213-2019380 (κα Ρέα Δεληγιάννη). Τα μαθήματα θα γίνονται στο χώρο του Δημαρχείου.

Δείτε εδώ τα Κοινωνικά Φροντιστήρια στη Δυτική Αθήνα

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.