Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Επιμορφωτήριο Καλλιτεχνείου: Κοινωνικό Φροντιστήριο περίοδος 2013 - 2014 (2η χρονιά)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Επιμορφωτήριο Καλλιτεχνείου: Κοινωνικό Φροντιστήριο περίοδος 2013 - 2014 (2η χρονιά)

Το Καλλιτεχνείο Αχαρνών συνεχίζει το Κοινωνικό Φροντιστήριο και για την εκπαιδευτική χρονιά 2013-2014. Φέτος το φροντιστήριο μετά την επιτυχημένη περσινή του πορεία είναι ποιο ενδυναμωμένο και με υποδομές για να υποδεχθεί μεγαλύτερο αριθμό ατόμων
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Καλλιτεχνείου Αχαρνών φέτος όπως και πέρυσι, θα διεξαχθούν όλα τα μαθήματα, όλων των τάξεων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο υποστηρίζεται από εθελοντές για αυτό αν είστε καθηγητής, απόφοιτος ή φοιτητής κάποιας σχολής που το αντικείμενο της αντιστοιχεί σε κάποιο από τα μαθήματα των τάξεων της πρωτοβάθμιας ή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε εθελοντικά και να ενισχύσετε αυτή την προσπάθεια επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Καλλιτεχνείου και συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου
Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μαθήματα θα πρέπει να  επισκεφθούν  τον χώρο του Καλλιτεχνείου Πέμπτη και Παρασκευή, έως 27 Σεπτεμβρίου, από τις 19:00-22:00 μαζί με κάποιον γονέα ή κηδεμόνα.  Για την καλύτερη λειτουργία του εκπαιδευτηρίου και την εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής βοήθειας σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες θα υπάρξουν κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια για την επιλογή των μαθητών.
Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες

Καλλιτεχνείου Αχαρνών / Αθανασίου Χειλίου 16, Αχαρναί
http://www.kallitechnio.org
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.