Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Αχαρνών

Η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών (ΔΗΦΑ) στα πλαίσια των δράσεων που αναλαμβάνει για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους ηλικιωμένους κατοίκους της πόλης μας πρόκειται να συνεχίσει και να ενισχύσει τη λειτουργία  του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ).
Το ΚΗΦΗ απευθύνεται σε ηλικιωμένους μη δυνάμενους να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες - άνοια) τους οποίους μέχρι τώρα φροντίζουν άτομα του περιβάλλοντός τους που αντιμετωπίζουν κοινωνικά, οικονομικά ή προβλήματα υγείας.
Στο χώρο θα παρέχονται υπηρεσίες σίτισης, νοσηλευτικές, υποστηρικτικές αλλά και ψυχαγωγικές από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.
Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε καθημερινά 8 - 3 στα τηλέφωνα: 210-2460800 (κα Κ.Καραδήμα) και 210-2325426 (κα Μ.Δεληγιάννη)

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.