Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Διαδραστική παρουσίαση βιβλίου στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Διαδραστική παρουσίαση βιβλίου στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2017 στις 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της διαδραστικής παρουσίασης του βιβλίου της Βασιλικής Μουργέλα "¶μπα & Λήδα: Δυο γάτες σε μια μαγική ιστορία" των εκδόσεων Μιχάλη Σιδέρη.
Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά 4-8 ετών και μετά την παρουσίασή του στο χώρο της Βιβλιοθήκης του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων θα ακολουθήσει διάδραση με αφήγηση παραμυθιού, κίνηση, φαντασία και θεατρικό παιχνίδι. (η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη).


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.