Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ : Παρουσίαση Βιβλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ : Παρουσίαση ΒιβλίουΗ Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος πολεμιστών εκστρατευτικών σωμάτων Μ. Ανατολής Ριμινιτών - Ιερολοχιτών σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου
«Ο 'Έλληνας Στρατιώτης 1941-1944»

τον βετεράνου μέλλους του Συνδέσμου, κ. Ιωάννη Νικολόπουλου
 Το βιβλίο αφορά την περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου 1941-1944 και περιγράφει με λεπτομέρειες και εμπεριστατωμένη αφήγηση, πως έζησε ο συγγραφέας από την στιγμή που στα 17 τον χρόνια έφυγε ως εθελοντής στην Μέση Ανατολή λαμβάνοντας μέρος στις μάχες του Τομπρούκ, Ελ Αλαμέιν και Ρίμινι.
Παράλληλα Θα υπάρχει έκθεση φωτογραφιών της εποχής εκείνης, που αποτυπώνουν τις ηρωικές στιγμές των Ελλήνων για την ελευθερία της πατρίδας μας.
Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017, ώρα 7.00 μ.μ.,
Καλλιτεχνικό καφενείο «Ο. Αγγελόπουλος»
Αγίου Φανουρίου 99, 2ος όροφος, Ίλιον
Είσοδος ελεύθερηΠροσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.