Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ανοίγουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον 31ο Γύρο της Αθήνας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Ανοίγουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον 31ο Γύρο της Αθήνας

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου πραγματοποιείται ο 31ος  Γύρος Αθήνας, ο μαζικότερος αγώνας δρόμου που διοργανώνεται στην Αθήνα από το 1982.
Ο Γύρος της Αθήνας που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να τρέξουν ακολουθώντας μια διαδρομή ανάμεσα στα ωραιότερα κτίρια και μνημεία της Αθήνας, χωρίς χρόνους και χρονόμετρα, με μόνο στόχο τη χαρά της συμμετοχής και την ευεξία που δίνει η άθληση.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός σε όλους τους αγώνες είναι από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Συγκεκριμένα: στις 9:50 το πρωί για την διαδρομή των 10χιλιομέτρων και στις 10:00  για τα 5χιλιόμετρα. Η εκκίνηση των 2χιλιομέτρων για παιδιά και Α.μεΑ. θα δοθεί από τη Βασ. Σοφίας & Πλουτάρχου, έναντι Πολεμικού Μουσείου στις 10.15.
Σημειώνουμε ότι, στη διαδρομή των 5χλμ. μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από 12 ετών και άνω.
Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές έως 20 Οκτωβρίου και ώρα 23:00, στη διεύθυνση  www.opanda.gr
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 210 5284873 & 4.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.