Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ελάτε να κάνουμε τον Καρκίνο του παχέος εντέρου παρελθόν
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ελάτε να κάνουμε τον Καρκίνο του παχέος εντέρου παρελθόν

2017 Έτος αφιερωμένο στην πρόληψη του Καρκίνου του παχέος εντέρου
Πανελλαδική Εκστρατεία των ΚΕΠ Υγείας των Δήμων του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων για την πρόληψη του Καρκίνου του παχέος εντέρου.
Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, μέλος του Δικτύου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ανακηρύσσει το 2017, ως Διαδημοτικό Έτος Πρόληψης του Καρκίνου του παχέος εντέρου

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου συμμετέχει ενεργά και σε αυτήν την Εκστρατεία. Βασιζόμενοι στα προληπτικά πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ.  προτρέπουμε όλους τους δημότες:
1. Να κάνουν τον ετήσιο έλεγχο Ανίχνευσης Αιμοσφαιρίνης Κοπράνων, αν είναι 50 έως 75 ετών, στα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα με τιμή έως 3€.
2. Να εγγραφούν στο λογισμικό των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου τους για να ενημερώνονται εγκαίρως για την επανεξέτασή τους.
3. Να λάβουν ηλεκτρονικά το ενημερωτικό υλικό κάνοντας «like» στην σελίδα του συνεργαζόμενου Διαγνωστικού Κέντρου στο facebook, ή μέσω e-mail. 
4. Ένας μικρός αριθμός πολιτών (έως 10% του συνόλου των παραπεμπομένων) ανασφάλιστων και απόρων, που έχουν λάβει ειδικό παραπεμπτικό μέσω του Δήμου τους ότι ανήκουν  στις ευπαθείς ομάδες, θα εξυπηρετείται δωρεάν.

Σας γνωρίζουμε τα Διαγνωστικά Κέντρα του Δήμου Περιστερίου που συμμετέχουν στην Εκστρατεία και τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε για να κάνετε την εξέταση ΣΗΜΕΡΑ!
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ-ΠΑΡΟΧΟΙ ΚΕΠ Υγείας:
1.Μπουρή Κρυσταλλία (Θηβών & Πελασγίας 10, Περιστέρι - τηλ. 210.5750717)
2. Intralab (Θηβών 201, Περιστέρι - τηλ.210.5787708)
3. Βιοιατρική Περιστερίου (Παναγή Τσαλδάρη 75-77  - τηλ. 210.5775588-89-90)
4. Ιατρικό Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 60, Περιστέρι - τηλ:2105799027)


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.