Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εργαστήρια Μουσικοκινητικής Αγωγής και Εικαστικών για παιδιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Εργαστήρια Μουσικοκινητικής Αγωγής και Εικαστικών για παιδιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας

Εργαστήρια  Μουσικοκινητικής  Αγωγής και Εικαστικών για παιδιά ηλικίας 6 - 12  ετών, διοργανώνει την Κυριακή 19 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό  Κέντρο  Βαφειοχωρίου, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, με αφορμή  την 21η Μαρτίου που έχει ανακηρυχθεί από τα Ηνωμένα Έθνη ως Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας.

Σκοπός των εργαστηρίων είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών σχετικά με την  ιδιαίτερη σημασία που διαδραματίζουν τα δάση στη ζωή μας, γιατί το δάσος είναι ο επίγειος  παράδεισος μας, η ανάσα  μας, το σπίτι μας, η πολύτιμη κληρονομιά μας.
Πολιτιστικό  Κέντρο  Βαφειοχωρίου:Βαφειοχωρίου  & Καρολίδου 2, Γκύζη  τηλ.2106427770
Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν 11:00 – 13:00 και 13:00 – 15:00.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.