Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ: Έκθεση Παιδιού και Εφηβικού Βιβλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ: Έκθεση Παιδιού και Εφηβικού Βιβλίου

Από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/3/2017 έως και την ΚΥΡΙΑΚΗ 9/4/2017
Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Δημαρχείου Ιλίου)
Ώρες λειτουργίας καθημερινά: από 9:00 π.μ. έως 9.00 μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 25/03/2017 Ώρα 12.30 (μετά την παρέλαση)
«Το ξωτικό και η χορεύτρια» της Μαρίας Νομικού
Η συγγραφέας θα μας παρουσιάσει το βιβλίο της. Πως το όνειρο της ζωής τον Μάλβη, του ξωτικού από τη Σανδαλοχώρα ανατρέπεται εξαιτίας της συνάντησης του με μια μπαλαρίνα? Το παραμύθι ζωντανεύει στη σκηνή από το μπαλέτο της Σχολής Χορού Μαίρης Λαδά. Η κομψότητα και η υψηλή τεχνική των χορευτών σε συνδυασμό με την παραστατική αφήγηση θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους!

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/03/2017
Ώρα 11.00
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ - ΚΟΜΙΞ
«Φτιάξε το δικό σου κόμιξ»

Για παιδιά από 5 ετών Ποιος είναι ο δικός σον σούπερ ήρωας και ποιες οι μαγικές του δυνάμεις? Φτιάξε τον δικό σον φανταστικό σούπερ ήρωα, ζωγράφισε τις περιπέτειές τον και δημιούργησε ένα μοναδικό βιβλίο με κόμιξ!
• Ωρα 17.30
«Τρεις δράκοι, μα τι δράκοι!»
Για παιδιά από 5 ετών Η συγγραφέας Μαίρη Πίσια θα σας ταξιδέψει στο συναρπαστικό κόσμο των δράκων, για να μάθετε κι εσείς ποιο είναι το μυστικό που τούς κάνει μοναδικούς και αξιαγάπητούς

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/03/2017 Ώρα 17:30
«Οι δυο ουρές»
Η συγγραφέας-εκπαιδευτικός Γιολάντα Τσορώνη -Γεωρyιάδη θα ζωντανέψει την ιστορία τον Ντορή και τον Ψαρή, των δύο αλόγων που κατάφεραν με ένα έξυπνο κόλπο να διώξουν από πάνω τούς τις ενοχλητικές μύγες. Μέσα από τα παιχνίδια συνεργασίας που θα παίξουμε θα καταλάβουμε πως «όλοι μαζί γινόμαστε πάντα πιο δυνατοί»!

ΣΑΒΒΑΤΟ 01/04/2017 
Ώρα 11.00
«Το ουράνιο τόξο που μπορεί να κελαηδά» Για παιδιά από 3 - 8 ετών
Η μουσικολόγος και συγγραφέας Ελένη Κοντοπιδη, θα παρουσιάσει το μουσικό της παραμύθι: «Το ουράνιο τόξο που μπορεί να κελαηδά». Λέξεις, εικόνες, μουσική, χορός και πολλά παιχνίδια, Θα είναι λίγες μόνο από τις πολλές εκπλήξεις που περιμένουν τούς μικρούς μας φίλους!
Ώρα 17.30
«Ο Ψεματούρης»
Η συγγραφέας-εκπαιδευτικός Γιολάντα Τσορώνη -Γεωργιάδη Θα μας περιμένει στην Έκθεση Βιβλίου τον Δήμου Ιλίου να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Ποιος βγήκε τελικά νικητής στον διαγωνισμό για το καλύτερο Ψέμα και γιατί το παιχνίδι αυτό που οργάνωσαν οι μήνες κατέληξε «στις 2 Απριλίου μεγάλη να χουμε Γιορτή τον Παιδικού Βιβλίου»;

ΚΥΡΙΑΚΗ 02/04/2017 Ώρα 11.00
«Οι Φύλακες της Φύσης και η Μάχη με τον Μολυβδαίνιο Στρατό»
Για παιδιά από 3 - 12 ετών
Ένα οικολογικό διδακτικό παραμύθι.
«Οι Φύλακες της Φύσης», σε μια νέα περιπέτεια έχουν να αντιμετωπίσουν τον μολυβδαίνιο στρατό πού κρύβεται στις μπαταρίες. Θα τα καταφέρουν και αυτή τη φορά ο Άκης ο Περιστεράκης, το Σκυριανό Πόνι και ο Μανωλιος το Κρι Κρί,

ΚΥΡΙΑΚΗ 02/04/2017 Ώρα 17.30
«Δώσ' μου το χέρι σου» Η συγγραφέας-εκπαιδευτικός Γιολάντα Τσορώνη - Γεωρyιάδη θα ζωντανέψει την ιστορία τον βιβλίου και να αποδείξει πως το μοίρασμα και η αλληλεγγύη κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο και εμάς ευτυχισμένους. Θα ενώσουμε τα χέρια σε πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια και θα περάσουμε ένα αξέχαστο απόγευμα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09/04/2017 Ώρα 11.00
«Το Πάσχα πλησιάζει! Εσύ έχεις λαμπάδα;»
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
Για παιδιά από 3 ετών
Αυτό το Πάσχα κάθε λαμπάδα Θα είναι μοναδική! Κορδέλες, χαρτόνια, ψαλίδια και πολύχρωμα στολίδια φτιάχνουν μαζί μας τις πιο όμορφες λαμπάδες! Εσύ, έχεις λαμπάδα;



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.