Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ημερίδα Συμβουλευτικής Γονέων και Μαθητών Δημοτικού και Νηπίων στον Δήμο Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ημερίδα Συμβουλευτικής Γονέων και Μαθητών Δημοτικού και Νηπίων στον Δήμο Αχαρνών

Ο Δήμος Αχαρνών σε συνεργασία με την Κοινωνική Σύμπραξη Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιούν ημερίδα με θέμα: "Συμβουλευτική Γονέων Μαθητών Δημοτικού και Νηπίων" το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017  στις 10:00 το πρωί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών.
Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Απασχόλησης Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.
Η ημερίδα συμβουλευτικής απευθύνεται σε ωφελούμενους της δράσης, γονείς παιδιών από 4 έως και 12 ετών και σκοπό έχει την ανάδειξη θεμάτων όπως:

  • τον κοινωνικό αποκλεισμό και την αντιμετώπιση του άγχους και της ανασφάλειας των γονέων λόγω προβλημάτων ανεργίας και οικονομικής κρίσης
  • την ανατροφή και τη σωστή διαπαιδαγώγηση βρεφών και νηπίων, τη σωστή διατροφή τους και τις κατάλληλες κατευθύνσεις που απαιτείται να τους δίνουν
  • ζητήματα ψυχικής ανησυχίας και φόβων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους σε αυτές τις ηλικίες και τις επιπτώσεις τους.
Θα παρουσιαστούν επίσης εναλλακτικές δυνατότητες ψυχοκοινωνικής και υλικής υποστήριξης, είτε αυτές προέρχονται από υφιστάμενες κοινωνικές δομές, είτε από δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Στην ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τέλος, προσδιορισμός και κινητοποίηση των εθελοντικών οργανώσεων του Δήμου Αχαρνών με σκοπό τη διεύρυνση και εξέλιξη των κοινωνικών δράσεων και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας τους.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.