Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παρουσίαση του γνωστού, Ολλανδού χαράκτη M.C.Escher.
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Παρουσίαση του γνωστού, Ολλανδού χαράκτη M.C.Escher.

Ο αρχιτέκτων Χρίστος Παυλίδης και μέλος της ΕΦΕ, παρουσιάζει στην έδρα της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας,( Πόντου 12, Ιλίσια - Αθήνα) το έργο ενός εξαιρετικού Καλλιτέχνη, του παγκοσμίως γνωστού χαράκτη, Ολλανδού M.C.Escher.
Ο Χρίστος, πέρα από την παρουσίαση του έργου και την εξέλιξη του Καλλιτέχνη μέσα από αυτό, αναλύει με πολύ ιδιαίτερο τρόπο το έργο του, προσεγγίζοντας το με φωτογραφική σκοπιά. Αναζητά τα κοινά στοιχεία, τους συσχετισμούς, τις αντιθέσεις αλλά κυρίως αυτές τις κοινές έννοιες που καθιστούν την δημιουργία Τέχνη !
ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7:30 μμ
 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΠερισσότερα στο www.efe.com.grΠροσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.