Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Κορυδαλλού: Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη με άσκηση και διατροφή
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Δήμος Κορυδαλλού: Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη με άσκηση και διατροφή

Το Τμήμα παιδείας & δια βίου μάθησης του Δήμου Κορυδαλλού διοργανώνει  την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού, ενημερωτική συνάντηση- συζήτηση με θέμα «Άσκηση & Διατροφή ως μέθοδοι πρόληψης ασθενειών σήμερα».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από το τμήμα Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης του Δήμου σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων & το Σύλλογο Γονέων του 8ου Γυμνασίου.
Εισηγητής στη εκδήλωση είναι ο  κ. Δημήτριος Κουρέτας, καθηγητή Φυσιολογίας Ζωικών οργανισμών- Τοξικολογίας του τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου Ειδικών Επιστημόνων διαχείρισης χημικών και διατροφικών κρίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.