Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Η Περιφέρεια Αττικής τραγουδά για την προσφυγιά» ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

«Η Περιφέρεια Αττικής τραγουδά για την προσφυγιά» ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΠεριφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών
«Η Περιφέρεια Αττικής τραγουδά για την προσφυγιά» ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΦΩΝΤΑΣ ΛΑΔΗΣ Γράμματα από τη Γερμανία
και άλλα λαϊκά τραγούδια για τη μετανάστευση και την προσφυγιά
Τραγουδούν 


  • Αφροδίτη Μάνου
  • Γιώργος Μεράντζας
  •  Σοφία Παπάζογλου
  • Βασίλης Κορακάκης

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, 8:30 μ.μ.
Πολυχώρος Πολιτισμού «Το Ελληνικό Μολύβι»
Ιερά Οδός 154 & Νάξου, Αιγάλεω (στ. ΜΕΤΡΟ ΕΛΑΙΩΝΑΣ)
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη, η Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών σας προσκαλεί στη συναυλία «Η περιφέρεια Αττικής τραγουδάει για την προσφυγιά», όπου θα παιχθεί το έργο του Μίκη Θεοδωράκη «ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ» σε ποίηση του Φώντα Λάδη, ενώ Θα ακουστούν και τραγούδια με θέμα τη μετανάστευση και την προσφυγιά.
Η συναυλία Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 20:30 στον πολυχώρο πολιτισμού «Το Ελληνικό Μολύβι» στο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 154 και Νά{ου, σε. ΜΕΤΡΑ Ελαιώνας) Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.