Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ημερίδα πρόληψης και ενημέρωσης για την υπέρταση
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Ημερίδα πρόληψης και ενημέρωσης για την υπέρταση

Η  Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών και το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία με το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αγιοι Ανάργυροι, πρόκειται να πραγματοποιήσουν ημερίδα με θέμα: «Τι πρέπει να γνωρίζει ο ασθενής για την υπέρταση».
Ομιλητής θα είναι ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής και Υπεύθυνος Ιατρείου Υπέρτασης κ. Καλογερόπουλος Πέτρος, σε συνεργασία με τις Επισκέπτριες Υγείας κα. Μπελή Αναστασία και κα. Γεωργοσοπούλου Σοφία.
Η ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια της ενημέρωσης, της πρόληψης   και απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.
Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 26  Φεβρουαρίου 2016 και ώρα10.30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών.
Στην ημερίδα θα πραγματοποιηθεί και μέτρηση αρτηριακής πίεσης

Νέα Ανακοίνωση 
Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 26  Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10.30 π.μ. στο ΚΑΠΗ Προφήτη Ηλία (Εμπορικό Κέντρο Εργατικών Πολυκατοικιών Προφ. Ηλία, τηλ.: τηλ. 2102449322).
 

 

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.