Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ

 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας ενημερώνει τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ (Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους) ότι η πρώτη διανομή τροφίμων των  Κεντρικών Προμηθειών θα γίνει την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 10πμ-2μμ.
Στην ανακοίνωση επισημάνεται ότι θα πρέπει να  τηρήσετε αυστηρά την ημέρα και ώρα παραλαβής γιατί θα διανεμηθεί νωπό προϊόν που δεν αποθηκεύεται.  
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.
Για την παραλαβή πρέπει απαραίτητα να έχετε μαζί σας ΑΜΚΑ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Αν παραλάβει τα τρόφιμα άλλο πρόσωπο από τον αιτούντα ή τους ωφελούμενους της οικογένειάς του, πρέπει να φέρει εξουσιοδότηση.
ΣΗΜΕΙΑ  ΔΙΑΝΟΜΗΣ:
Η διανομή γίνεται από τα τρία ΚΑΠΗ του Δήμου (1ο ΚΑΠΗ, ΚΕΦΑ, 3ο ΚΑΠΗ).
 Προσοχή: Κάθε ωφελούμενος θα παραλαμβάνει ΜΟΝΟ από το σημείο διανομής που έχει καθοριστεί με τη διεύθυνση κατοικίας που είχε δηλωθεί  στην αρχική του αίτηση. Παρακαλούμε δείτε στο χάρτη από ποιο ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ  θα παραλαμβάνετε τα τρόφιμα ή καλέστε στα τηλέφωνα των δομών για να ενημερωθείτε. Επίσης μπορείτε να επιβεβαιώσετε το σημείο διανομής με βάση τον αριθμό της αίτησής σας (βλ στο τέλος του επισυναπτόμενου αρχείου). Αν έχετε δηλώσει διεύθυνση κατοικίας εκτός Αγίας Βαρβάρας,  θα παραλάβετε από το ΚΕΦΑ
Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες δείτε εδώ την ανακοίνωση 

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Β.Α. ΘΑ ΓΙΝΕΙ
 ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16/2/2016
ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.
ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΩΡΕΣ:
Από A έως και K: 10.00 π.μ. - 12.00 μ.μ.
Από Λ έως και Π: 12.00 μ.μ. - 14.00 μ.μ.
Από Ρ έως και Ω: 14.00 μ.μ. - 16.00 μ.μ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ:
1. ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ
2.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
3.ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ)

Νέα 18-2-2016
ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ
Διανομή φρούτων στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ)
Ο Δήμος Ιλίου στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ), θα πραγματοποιήσει διανομή φρούτων (πορτοκάλια), μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας, την Πέμπτη 18.02.2016 και την Παρασκευή 19.02.2016, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου, που βρίσκεται στην Αίαντος 59.
Η δράση υλοποιείται μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) και συγκεκριμένα μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης «Διαδημοτική Σύμπραξη Επισιτιστικής Βοήθειας Δυτικής Αθήνας (ΔΙΑ.Σ.Ε.Β.Δ.Α.)», στην οποία ο Δήμος Ιλίου συμμετέχει ως εταίρος με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) τον «Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ)».
Οι Δικαιούχοι  θα μπορούν να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα φρούτων  με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και ωφελούμενοι της διανομής είναι:
• Οι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης.
Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επιπλέον, την Κάρτα σίτισης και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
• Οι αιτούντες της Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ).
• Οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιλίου.
Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επιπλέον, την  αντίστοιχη κάρτα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου και συγκεκριμένα με την κα. Φωτεινή Αβραμοπούλου στο τηλέφωνο 213 2030018.ΔΗΜΟΥ, ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Επισιτιστική Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)
Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη διανομή προϊόντων στο Δημοτικό Κατάστημα Καματερού ( Κάδμου Κιλελέρ), στο πλαίσιο του Επισιτιστικού προγράμματος. Ειδικότερα 939 ωφελούμενοι παρέλαβαν προϊόντα παντοπωλείου και νωπό κρέας. Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού συμμετέχει ως εταίρος στην Κοινωνική Σύμπραξη «Διαδημοτική Σύμπραξη Επισιτιστικής Βοήθειας Δυτικής Αθήνας (ΔΙΑ.Σ.Ε.Β.Δ.Α.)» η οποία υλοποιεί Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ).


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.